Aranybányászat gépek

Termék részletek

Qingzhou Julong környezet Technology Co., Ltd. gyárt és értékesít különböző innovatív arany bányászati berendezések. Mi arany bányászati berendezések épül, hogy fut 24/7.Julong tervezése, és megbízható arany szétválasztása és a nyersanyag-kitermelő berendezés több mint 20 éve. Julong aranybányászat gépek sikeresen exportálta, Ázsia, Afrika, Dél-Amerika és Európa több mint 15 országban.


A Julong aranybányászat gépek könnyen kezelhető, és nagy hatékonyságú és helyreállítási árak, arany, 2 inch rögök le 1 mikron arany érc. A magas hasznosítási arány, a megbízhatóság és a mobilitás külön Julong minden más versenyző-ban az arany bányászat.


Julong aranybányászat gépek egyaránt használható a folyók, vagy a földön. Nem csak aranyat, hanem egyéb fémek tud kivonat a folyó, mint a stannum, ólom, cink, stibium, gyémánt. Különböző bányászati technológiák állnak rendelkezésre, megfelelően vevők követelmény, arany centrifuga, ingadozás csúszda, panoráma zsilip, fű és szőnyeg, Erzsike, rázógép, amalgamator gyűjtése arany.


Arany bányászati gép elsősorban homok területén, különösen a bank-folyóra vagy a száraz medrét. Aranybányászat Draga kiadás többnyire a folyók vagy tavak, amely magában foglalja a bányászat és a funkció kiválasztása. Julong aranybányászat gépek általában magában foglalja, anyagi etetési rendszer, anyagi szitálási rendszer, arany elválasztó, végrehajtása feldolgozó rendszer, víz ellátó rendszer, és a villamosenergia-ellátó rendszer.

Vizsgálat