Port kotrási hajó homok / iszap tisztításhoz

Port kotrási hajó homok / iszap tisztításhoz
Termék részletek

Vágószívó dízel Modell: JLCSD500
Az alapelvek méretei
(1) Max. A kotrás mélysége 16,0 m
(2) Elszívási távolság 1500 m
(3) Vízfolyás 3500 m3 / óra
Főpontoon
(1) hossza 18,0 m
(2) Szélesség 3,3 m
(3) Mélység 2,0 m
Oldalsó pontonok
(1) hossza 28.0m
(2) Szélesség 2.2m
(3) Mélység 2.0m
Kotró szivattyú
(1) Made Shijiazhuang szivattyú
(2) Modell 450WN
(3) Vízfolyás 3500 m3 / óra
Fő motor
(1) Gyártó Cummins
(2) Névleges teljesítmény RPM-mel 895KW @ 1800 ford / perc
(3) Összeg 1 szett
vágó
(1) Típus korona
(2) Vezető Hidraulikus motor
(4) átmérő 1700mm
(5) Cutter Shaft Power 170kw
Ladder csörlő
(1) vonal húzása 80 KN
(2) vonalsebessége 0-20m / min
(3) Huzalméret Φ20mm
(4) Vezető Hidraulikus motor
Swing csörlő
(1) vonal húzása 60 KN
(2) vonalsebessége 0-20m / min
(3) Huzalméret Φ20mm
(4) Vezető Hidraulikus motor
krumpli
(1) Összeg 2 db
(2) Vezető Hidraulikus kar


1). Qingzhou Julong Környezetvédelmi Technológiai Co., Ltd. egy kotró gyártó és exportőr, de nem csak kereskedelmi vállalat. Ilyen esetben garantálhatjuk a termékek minőségét, szállítási határidejét és az értékesítés utáni szolgáltatást. Továbbá jobb ár mindig elérhető lesz.

2). A személyre szabott tervek az ügyfelek projektre vonatkozó követelményei alapján készülnek. Mérnökeink sok éven át tapasztalattal rendelkeznek a hajó tervezése terén. A kínai vezető hajóépítő intézetekkel és szakmai főiskolákkal folytatott együttműködés segít nekünk a tervezés minőségének biztosításában.

3). Minden Julong kotrógépet szakképzett munkások építenek, és szigorúan ellenőrizzük a magas minőséget és tartósságot. Minden kész kotrót teljes körűen tesztelnek a szállítás előtt, hogy biztosak legyenek abban, hogy zökkenőmentesen működnek, amikor az ügyfeleknek szállítják.

4). A legjobb alkatrészeket a kotrókhoz használják, mint a világhírű Cummins motorok, Shijiazhuang szivattyúk, Hangzhou sebességváltók, Simens PLC vezérlőrendszer.

5). A hidraulikus rendszer a vágószívó kotróhajók egyik legfontosabb része. A vágófejet, a létracsörlőt, a csörlőkereket, a kocsikat vagy a kocsikat a hidraulikus motorok vezérlik a nagyobb hatékonyság és tartósság érdekében. A neves márkákat a többi hidraulikus alkatrészhez, például hidraulikus csövekhez, hidraulikus szivattyúkhoz, hidraulikus szelepekhez használják.

6). A kotrók eltávolíthatók. Így könnyen szétszerelhetők és összeszerelhetők. Így kényelmes a közúti, vasúti vagy vízi szállításhoz.

7). Szakmai mérnököket fognak küldeni a projekt helyszínére, hogy segítsék az ügyfeleket a kotróhajók telepítésével, üzembe helyezésével, tesztelésével és az üzemeltetők képzésével kapcsolatban.

8). A Julong vágószívó kotróhajók főbb részei importáltak vagy importált alkatrészek összeszerelését, így a vevő könnyedén megvásárolhatja a pótalkatrészeket, például a Cummins motorral, a Shijiazhuang szivattyúval, a Siemens PLC vezérlőrendszerrel, a Schneider vagy az Omron elektromos rendszerrel.


Vizsgálat