Hidraulikus nagy teljesítményű alacsony ár vágó Homokszóró

Hidraulikus nagy teljesítményű alacsony ár vágó Homokszóró
Termék részletek

1). Qingzhou Julong környezet Technology Co., Ltd. is a Draga kiadás gyártó és exportőr, de nem csak kereskedelmi társaság. Ebben az esetben tudjuk garantálni a termékek minősége, a szállítási idő és értékesítés utáni szolgáltatást. Is jobb ár mindig elérhető lesz.

2). egyedi tervek alapján történik a customersand #39; projekt-követelmények. Mérnökeink jártas minden hajó tervez részére sok évvel ezelőtt. Kína vezető hajó design intézetek és a szakmai kollégiumok együttműködésben segítsen bennünket, hogy a design a minőség biztosítására.

3). a Julong-kotróhajók építette a szakmunkások és szigorúan ellenőrzött, hogy biztosítsa a magas minőség és a tartósság. Minden kész Draga kiadás teljes mértékben meg kell vizsgálni előtt győződjön meg róla, ez működik zökkenőmentesen, ha a szállított to ügyfelek eljuttatása.

4). legjobb részek a kotróhajó, mint a világ híres Cummins motorok, szivattyúk Shijiazhuang, Hangzhou sebességváltók, Siemens PLC vezérlő rendszer fogja használni.

5). hidraulikus rendszer egyike a legfontosabb része a vágó szívó kotróhajók. A vágó fej, létra csörlő, swing, csörlő, spud vagy spud kocsi hajtott Hidromotorok a nagyobb hatékonyság és a tartósság. Neves márkák használják a többi hidraulikus alkatrész, mint a hidraulikus csövek, hidraulikus szivattyú, hidraulikus szelep.

6). a kotróhajók (szétszereléses). Így azok könnyen szétszerelhető és könnyen össze. Ezért célszerű a közúti, vasúti vagy vízi szállításához.

7). szakmai mérnökei fog küldeni a projektwebhely ragaszkodni, hogy a fogyasztók a telepítés, üzembe helyezés, tesztelés, kotróhajókra, a operátorok képzésének.

8). Julong vágó szívó kotróhajók fő részei minden importált is vagy importált részek összeszerelését úgy, hogy a vevő megvásárolhatja a tartalék alkatrészek könnyen, mint a Cummins motor szivattyú Shijiazhuang, Siemens PLC vezérlő rendszer, Schneider vagy Omron elektromos rendszer.Megjegyzés:

Julong cég mindig készít kotróhajók standard paraméterekkel előre szállítási idő lerövidítésére. Most vannak három vágó szívó kotróhajó, különböző modellek raktáron szállításra. A tömör homok kimeneti eltérőek 200m 3/óra 700m 3/óra, és a szállítási idő 15 nap, amint lehet.


Üdvözöljük a Julong cég kotróhajók vizsgálatra.


Hot Tags: Hidraulikus nagy teljesítményű alacsony ár vágó Homokszóró, Kína, gyártók, szállítók, gyári, jó minőségű, vásárlás
Vizsgálat

You Might Also Like