Kína River Lake Silt csatorna döntetlen kotró eladó

Kína River Lake Silt csatorna döntetlen kotró eladó
Termék részletek

A kotróhajók általában a csatornákon, folyókon, öblökön és kikötőkön üldözõ üledékek (iszap) kotrására szolgálnak. Az öntöződeszedő kotrógép szinte folyamatosan működik, miközben kotrási és szivattyúzható az üledék (kotróhálós anyag) egy kisülő csővezetéken keresztül egy kijelölt elhelyezésre.


Jellemzők:

1. - Álljon stabilan, a karmantyúkkal és a lábakkal, hogy egyensúlyt tartson

2 .-- Magas hatásfok, merülő sárszivattyúval és vágószerkezettel, amely nagy sűrűségű sűrűséget biztosít (kb. 25%)

3. - Hidraulikus átvitel, könnyű és rugalmas működés

4 .-- Használható zárt csatornában, sekély területeken, ipari tóban, tartályban, ahol más kotrók nem működhetnek

5. - A kotrógép világítása áll rendelkezésre, hogy állandó munkát biztosítson a maximális hatékonyság érdekében

6. - A kulcskomponensek, mint a motor, a szivattyú és a hidraulikus rendszer elfogadják a nemzetközi márkát


Kulcselemek

1) .Cutter Head

Egy vágófejnél 5 pengével, 5-7 foggal van felszerelve egy pengével. Lényeges a Cr. a könnyű viselhetőség érdekében. A vágófejet hidraulikus motor hajtja; A vágócsapágy kenési tömítőelemekkel rendelkezik.

A vágómotor hidraulikus hajtású, alacsony fordulatszámmal és nagy nyomatékú, nagy igénybevétellel. A vágómotor a létra végén található vágófejre van szerelve. Speciális fedél biztosítja a motort homok, kőzetek és törmelék okozta károk ellen. A fedél eltávolítható a könnyű ellenőrzésről és karbantartásról.


2) .Hidraulikus csörlők

A létrát a merevítő alapra szerelt fő ponton elülső részén egy emelő csörlő biztosítja. A csörlő hidraulikusan működik a csörlőszerkezetbe épített redukálómű segítségével. A csörlőnek van egy tárcsaféke, amely automatikusan bekapcsolódik a nyomásesés esetén. A csörlő a vezérlőfülkéből működik és egy fix sebességgel rendelkezik.

A létra oldalsó húzásához két csörlő található a merevítő alapra szerelt fő ponton elülső részén. A csörlő hidraulikusan működik a csörlőszerkezetbe épített redukálómű segítségével. A csörlőnek van egy tárcsaféke, amely automatikusan bekapcsolódik a nyomásesés esetén. A csörlő a vezérlőfülkéből működik, változó sebességgel.


3) .Hidraulikus rendszer

A hidraulikus rendszer a folyó tócsatornás ásványos desztilláló kotrógép legfontosabb része. A hidraulikus rendszer követelményei nagyon magasak és szigorúak; ez az egész csatorna fúvóka fővona. Az oldalirányú vontatócsörlőket, a emelő csörlőt és a kotrófejek vágófejét hidraulikus motorok hajtják.


4). Dízelszivattyú (Warman Technology)

A kotrószivattyú nagy hatásfokú kopásálló öntvény-járókerékből és a nagy teherbírású tengelyre szerelt bélésekből és kiváló minőségű görgőscsapágyakból áll.

A járókerék a tengelyre van felszerelve trapézszálon közvetlenül a tengelyvégen. A tengelytömítés vízhűtéses tömítés, amely a kopási élettartam után cserélhető. A járókerék egy speciális típusú kettős hajlított lapátok nagy hatásfoka és a kopás élettartama optimalizált tesztelt laboratóriumi és a fedélzeten kotrók. A járókereket a tengelyen rögzítik a trapézszálon közvetlenül a járókerék-hubon megmunkálva.

A szivattyú burkolatának alakja egy nagy volumenű, nagy hatékonyságú és kopásálló élettartam, amelyet laboratóriumi és kotróhajókon teszteltek. A szivattyú bélések nagy kopásálló anyagokból és vastag falvastagságból készülnek a kopási élettartam maximalizálása érdekében. Az öntvény burkolatok szükség szerint megmunkált acélból készültek és megmunkáltak, hogy illeszkedjenek a házhoz és a bélésekhez.


5) .Deck daru és hidraulikaolaj henger

A homokszivattyú mellé telepített fedélzeti daru egyfajta emelőeszköz konzolos, és elsősorban szerszámként használható a homokszivattyú javítása és a kopó alkatrészek cseréje érdekében.

Hidraulikaolaj-henger, amelyet általában a talpak felemelésére vagy leesésére használnak, hogy segítsenek a kotró mozgatásában. A hidraulikus rendszer biztosítja a teljesítményt.


6) .Operációs kabin

A kotrógép rendelkezik egy működtetőfülkével, amely jól láthatóvá teszi az egészet és biztonságosan teljesít két zárható ajtó és egy elülső ablak miatt. A kotróhajó felszerelve pihenőhellyel, légkondicionálóval, a zaj nagyon alacsony, hosszú munkaidőre alkalmas. Az alacsony híd áthaladásához és a közúti közlekedéshez egyszerűen le lehet választani a vezérlőtermet.
Vizsgálat