Kína 18 hüvelykes hidraulikus csatorna szívó kotró berendezések

Kína 18 hüvelykes hidraulikus csatorna szívó kotró berendezések
Termék részletek

003_副本.jpg

(1) .Minden motor

Minden vágószívó kotrógépteljesítmény a következő világszínvonalú motorral van felszerelve: Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai és így tovább, amelyek garantálják az értékesítés utáni szolgáltatást az egész világon. Az ügyfelek választhatnak az egyik a követelményeknek megfelelően!

(2) .Redge szivattyú (a legjobb szivattyú Kínában)

A folyóvágó szívó kotrószerkezet szivattyú nagy hatékonyságú kopásálló öntő járókerékből és a nagy teherbírású tengelyre szerelt bélésekből és kiváló minőségű görgőscsapágyakból áll. A járókerék a tengelyre van felszerelve trapézszálon közvetlenül a tengelyvégen. A tengely tömítése egy vízhűtéses tömítés, amely a kopás után cserélhető. A járókerék egy speciális típusú kétszárú hajlított lapátok, amelyek nagy hatékonyságot és kopásállóságot biztosítanak a laboratóriumi és a kotróhajókon tesztelve. A járókereket a tengelyen rögzítik a trapézszálon közvetlenül a járókerék-hubon megmunkálva.

A szivattyú burkolatának formája öntvény, melyet a laboratóriumi és a kotróhajók fedélzetén teszteltek. A szivattyú burkolata nagy kopásálló anyagokból és vastag falvastagságból készül a kopás élettartama érdekében.

(3) .Cutter Head

A vágómotor hidraulikus hajtású, alacsony fordulatszámmal és nagy nyomatékú, nagy igénybevétellel. A vágómotor a létra végén található vágófejre van szerelve. Speciális fedél biztosítja a motort homok, kőzetek és törmelék okozta károk ellen. A fedél eltávolítható a könnyű ellenőrzésről és karbantartásról.

(4) .Ladder Lift hidraulikus csörlők

A létrák elhelyezésére egy emelő csörlő található a merevített alapra szerelt fő ponton elülső részén. A csörlő hidraulikusan működik a csörlőszerkezetbe épített redukálómű segítségével. A csörlőnek van egy tárcsaféke, amely automatikusan bekapcsolódik a nyomásesés esetén. A csörlő a vezérlőfülkéből működik és egy fix sebességgel rendelkezik.

(5) .Hidraulikus csörlők

A létra oldalsó oldalán két csörlőt biztosítanak a merev alapra szerelt fő ponton elülső részén. A csörlő hidraulikusan működik a csörlőszerkezetbe épített redukálómű segítségével. A csörlőnek van egy tárcsaféke, amely automatikusan bekapcsolódik a nyomásesés esetén. A csörlő a vezérlőfülkéből működik, változó sebességgel.

(6) .Hidraulikus hengerek

Minden szivárgásnál az egyik emelőhenger acélkábellel van ellátva a szálak felemeléséhez és a kotró visszahelyezéséhez. Mindegyik henger gömbcsapdal van összekötve a fő ponton. A hengert függőlegesen tartja egy hengeres tartó, amely lehetővé teszi a henger szabad mozgását. Mindegyik henger tetején egy csavar van elrendezve a szalagemelő kábel vezetéséhez.

(7) .Spuds

A kotrógépet a vályúk alternatív lengése mozgatja. A spudokat felemeli a hidraulikus henger.

(8). Hidraulikus rendszer

Minden alkatrész a kotrószivattyú kivételével hidraulikus hidraulikus hajtású. A hidraulikus szivattyúkat a segéd (hidraulikus) motor hajtja és hajtja. Hidraulikus végrehajtó egység a következők szerint: Vágófej meghajtás, Láncos csörlős hajtás, Oldalsó csörlők hajtások, Spud emelőhengerek.

Vizsgálat