Kína Julong kétéltű többfunkciós kotrók

Kína Julong kétéltű többfunkciós kotrók
Termék részletek

1. Általános bevezetés

A Julong kétéltű többfunkciós kotrók pontonokkal és nyomvonalakkal vannak kialakítva, amelyek szárazföldön és vízen egyaránt felhasználhatók. Felszerelhető iszapszivattyúval, vödörrel, gyomirtóval, gyűjtőkosárral és villával. Ennek célja homokfúrás, gyomirtás, iszapszivattyúzás, gyomgyűjtés stb.

两栖船

2. A Julong Cutter szívó kotrók paraméterei
Pontoon hossza 6m
Pontoon szélessége 2.8m
Ponton magassága: 1,8
Draft: ~ 1.3m
Munka mélysége: 4m
Sávszélesség: 60cm
Vezetési típus: Hidraulikus motor
Motor teljesítmény: 80kW
Ezek a paraméterek csak referenciaként szolgálnak. Biztosíthatjuk a gépet az Ön különböző igényei szerint.


3. A Julong kotrók főbb jellemzői

- Minőség ellenőrzés

A Julong kotrógépek fő alkotóelemei mind a hazai, mind a külföldön ismert márkák, például a Cummins, a Weichai és a Schneider stb., Amelyek biztosíthatják a hatékonyságot és a munkát.

- Moduláris felépítés

A pontonokat nagy szilárdságú csavar köti össze. E cambines kialakításnak köszönhetően ez a berendezés a modul felépítéséhez biztosítható, könnyen szállítható és összeszerelhető.

- Környezetvédelmi koncepció

A kabin új környezetvédelmi anyagot alkalmaz, amelynek a hangszigetelés és a hőmegőrzés előnyei vannak, és hatékonyan javíthatja a munkakörnyezetet.

- Rövid szállítási határidő

A Julong a kotrógép különböző fő alkotóelemeit készíti elő a műhelyben, mint például dízelmotor, kotrószivattyú és vágófej, amelyek jelentősen lerövidíthetik a szállítási időt.


4. Cégünk

A Qingzhou Julong Környezetvédelmi Technology Co., Ltd., a kínai Shandongban, Qingzhou-ban található, professzionális kotrók, vízi gyomnövények, bányászati gépek és kapcsolódó termékek gyártója és szolgáltatója, mintegy 30 éves tapasztalattal. A JULONG teljes életciklus-szolgáltatást nyújt, beleértve a tervezést, a gyártást, az értékesítést és az értékesítés utáni szolgáltatást.

Kiváló technológiai csapattal kiváló minőségű kotrók és egyéb gépek tervezését és gyártását végezzük az ügyfelek igényei szerint. Termékeink híresek az egyszerű működtetésről, megbízható teljesítményről, alacsony költségről és hosszú élettartamról. Eddig a JULONG gépeket és szolgáltatásokat nyújtott Kínában több mint 30 tartomány és Afrika, Közel-Kelet, Óceánia, Dél-Amerika, Dél-Ázsia és Délkelet-Ázsia több mint 60 országának ügyfelei számára.


5. GYIK

NEM. 1): Julong gyár vagy kereskedő?
A Julong eredeti gyártója, saját gyárával (nem kereskedő)
Minden kotrógép, vízi gyombetakarító és bányászati gépek Julongban készülnek. Így a Julong jobb árakat, magasabb minőséget és biztosított élettartam-támogatást tud nyújtani minden termékhez és minden vevőhöz.
NEM. 2): Tud-e Julong minden vásárlói projektenként tervezni?
Professzionális csapatunk van a tervezéshez, gyártáshoz, telepítéshez és üzemeltetéshez. Miután elküldte nekünk a projekt iránti igényt és követelményeket, profi mérnökeink ennek megfelelően testreszabott mintát készítenek, és a legmegfelelőbb beszerzési tervet és projektjavaslatokat nyújtják Önnek.
NEM. 3): Mennyi a garanciaidő?
Egy évre (tizenkét hónapra) garanciát vállalunk minden Julong gépre. Az egyéves garancia mellett biztosítja az értékesítés utáni élettartamot is.
NEM. 4 ): Mennyi a szállítási határidő?
A szállítási határidőt a formatervezés szerint értesítjük. A szállítási határidő lerövidítése érdekében azonban a Julong előzetesen mindig előállít számos népszerű kotrógépet és vízi gyomnövényt / vízi szemeteskosarat és egyéb gépeket.
NEM. 5): A telepítést és a képzést Julong biztosítja?
Igen. A Julong professzionális és tapasztalt mérnököket küld a vásárló projektterületére, hogy teljes telepítést, tesztelést, üzembe helyezést és üzemeltetési és karbantartási képzést biztosítson.
NEM. 6): Milyen információk szükségesek a kotrógép tervezéséhez?
A kotrógép tervezéséhez a következő alapvető információk fontosak.
- Termelési kapacitás
- Kotrás mélysége
- Kisülési távolság
- A talaj típusa
- A projekt állapota (vízhullám, szél, stb.)
NEM. 7): Milyen információkra van szükség a vízi gyomnövényes kombájn / vízi szemeteskosár tervezéséhez?
- Vágni vagy összegyűjteni kívánt gyom / anyag típusa
- Vágási / gyűjtési mélység
- Vágási / gyűjtési szélesség
- Rakodási kapacitás
- A projekt állapota (vízhullám, szél, stb.)

Hot Tags: Kína julong kétéltű többfunkciós kotrók, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, jó minőségű, vásárlás
Vizsgálat

You Might Also Like