Kétéltű multifunkciós kotrógépek vízi utak tisztítására és homok kotrására

Kétéltű multifunkciós kotrógépek vízi utak tisztítására és homok kotrására
Termék részletek

1. Általános bevezetés

A Julong kétéltű multifunkciós kotrógépeket pontonokkal és pályákkal tervezték, amelyek mind szárazföldi, mind vízterületen használhatók. Fel lehet szerelni hígtrágya szivattyúval, vödörrel, gyomirtóval, rake-ekkel és villával. A cél a homok feltárása, a gyomirtás, a zagyszivattyúzás, a gyomgyűjtés stb.


2. A Julong Cutter Szívó kotrógépek paraméterei
Ponton hossz 6m
Ponton szélesség 2.8m
Pontoon magasság: 1,8
Draft: ~ 1.3m
Mélység: 4m
A pálya szélessége: 60cm
Vezetési típus: Hidraulikus motor
Motor teljesítmény: 80kW
Mindezek a paraméterek csak tájékoztató jellegűek. A gépet a különböző követelményeknek megfelelően tudjuk biztosítani .


3. Julong kotrógépek főbb jellemzői

- Minőség ellenőrzés

A Julong kotrógépek fő alkotórészei mind a hazai, mind a külföldi ismert márkák, mint például a Cummins, a Weichai és a Schneider stb., Amelyek biztosítják a hatékonyságot és a munka életét.

- Moduláris felépítés

A pontonok nagy szilárdságú csavarral vannak összekötve. Ezzel a kialakítással ezt a berendezést a modulszerkezethez lehet biztosítani, és könnyen szállítható és összeszerelhető.

- Környezetvédelmi koncepció

A kabin új környezetvédelmi anyagot fogad el, amelynek előnyei a hangszigetelés és a hőmegőrzés, és hatékonyan javíthatja a munkakörnyezetet.

- Rövid szállítási idő

Julong előkészíti a kotrógépek különböző főbb alkatrészeit a műhelyben, mint a dízelmotor, a kotró szivattyú és a vágófej, ami jelentősen lerövidítheti a szállítási időt.


4. Cégünk

Qingzhou Julong Környezetvédelmi Technology Co., Ltd. található Qingzhou, Shandong, Kína, egy professzionális gyártója és szolgáltatója kotrógépek, vízi gyomirtók, bányászati gépek és kapcsolódó termékek mintegy 30 éves tapasztalattal. A JULONG teljes életciklus-szolgáltatást nyújt, beleértve a tervezést, a gyártást, az értékesítést és az értékesítést.

Kiváló technológiai csapattal kiváló minőségű kotrógépeket és egyéb gépeket tervezhetünk és gyártunk az ügyfelek igényei szerint. Termékeink híresek az egyszerű működés, a megbízható teljesítmény, az alacsony költség és a hosszú élettartam miatt. Eddig a JULONG már több mint 30 tartományban Kínában és több mint 60 országban Afrikában, Közel-Keleten, Óceániában, Dél-Amerikában, Dél-Ázsiában és Délkelet-Ázsiában szállított gépeket és szolgáltatást.


5. GYIK

NEM. 1): Julong egy gyár vagy kereskedő?
A Julong az eredeti gyártó saját gyárral (nem kereskedővel) rendelkezik
Minden kotrógépet, vízi gyomnövény-betakarító gépet és bányászati gépet Julongban gyártanak. Így a Julong jobb árat, jobb minőséget és életciklus-támogatást biztosít minden termék és minden ügyfél számára.
NEM. 2): Lehet-e Julong az egyes vásárlók projektjeire tervezni?
Van egy profi csapatunk a tervezéshez, gyártáshoz, telepítéshez és üzemeltetéshez. Miután a projekt szükségességét és követelményeit elküldte nekünk, szakembereink személyre szabott tervezést készítenek, és a lehető legmegfelelőbb beszerzési tervet és projektjavaslatokat nyújtanak Önnek.
NEM. 3): Mennyi a garanciaidő?
Minden évig (12 hónap) jótállást biztosítunk minden Julong géphez. Az egyéves garancia mellett az értékesítés utáni szolgáltatás élettartama is biztosított.
NEM. 4 ): Mi a szállítási idő?
A szállítási idő a tervek szerint kerül tájékoztatásra. A szállítási idő lerövidítése érdekében Julong mindig több népszerű kotrógépet és vízi gyomirtó / víztisztító gépet és egyéb gépeket gyárt előzetesen.
NEM. 5): A telepítést és a képzést Julong biztosítja?
Igen. Julong professzionális és tapasztalt mérnököket küld a vásárlói projekthelyszínre, hogy teljes körű telepítést, tesztelést, üzembe helyezést és a működési és karbantartási munkákat végezzen.
NEM. 6): Milyen információk szükségesek a kotrógép tervezéséhez?
A kotrógép kialakításához fontos a következő alapvető információ.
- Termelési kapacitás
- Kotrási mélység
- A kisülés távolsága
- A talaj típusa
- Projekt állapot (vízhullám, szélállapot stb.)
NEM. 7): Milyen információkra van szükség a vízi gyomnövény-kombájn / vízi szemétkosár tervezése szempontjából?
- Vágás vagy összegyűjtendő anyagok típusa
- Vágás / gyűjtés mélysége
- Vágási / gyűjtési szélesség
- Kapacitás betöltése
- Projekt állapot (vízhullám, szélállapot stb.)


015

012

Vizsgálat