Julong környezet Technology Co., Ltd. található Qingzhou város, Shandong tartomány, egy high-tech vállalkozás középpontjában a beruházási, konzultáció, tervezés, gyártási, szerelési és üzemeltetési management, a környezetvédelmi projektek és a berendezés több mint 20 éves tervezése és gyártási tapasztalattal.


Julong létrehozott ipari-tudományos-kutatási együttműködés Jiangsu hajó Tervező Intézet, Shandong Egyetem, óceán University, Kína stb. Most Julong szerzett számos védett szellemi tulajdonjogok, 13 nemzeti szabadalom, 2 tudományos és technológiai eredmények nemzetközi vezető szintet ért el, és egy eredmény, amely elérte a kínai nemzeti haladó szinten. Julong kiváló innovatív vállalat, valamint az önkormányzati saját tudományos és technológiai vállalati eddig. Az első kutatási központ a vizek környezetbarát barátságos technológia alapította a Julong, és Julong is létrehozott egy önkormányzati engineering technológiai kutatási központ és a mérnöki laboratóriumi.


A két mező a gyártás és szolgáltatás vizek környezetvédelmi berendezések Julong három iparágak többek között a kutatás, fejlesztés és gyártás, a berendezések összeszerelése és üzembe helyezés és a marketing és értékesítés utáni szolgáltatás részt vesz. Julong termékeket kivitték, hogy több mint 50 országokban és területeken, a Délkelet-Ázsia, Kelet-Ázsia, Dél-Ázsia, Dél-Amerika, Ausztrália és Óceánia, Afrika és Kelet-Európában. A termékek szereztek elismerést és támogatást ügyfelek mind bel- és külföldön vezető ipari technológia, a szakmai tapasztalatunknak, a kitűnő minőségű és a sértetlenség vezetés Julong barátait.


Julong továbbra is a legjobb létrehozásához a világhírű márka a vizek környezetvédelem területén. Üdvözöljük Julong, a vizsgálat, a látogatás és a technika kommunikáció.